Sysprätten

Sysprätten

Syblogg

Min största hobby är att sy och på denna sidan kan du se lite av det jag gör.

Bolivia/Peru

BlandatPosted by Reidun Tue, January 06, 2015 18:24:59

140405 lördag

Väl framme iSucre var det fullt program från första stund. Nu träffade vi resten av reskompisarna. Det är en hög omaka personer. Känns kul att se hur det är att åka med dess i flera veckor.

Det var dags för lunch direkt och därefter en guidad tur med buss och promenad. Vi har en guide från Sucre, Erika som bara är 22 år.

Det mest intressanta för min del var textilmuseet, fantastiskt med dessa vävar och klädnader. Jag köpte en liten väska med väv i färger man använder vid begravningar ( men det var de jag mest gillade) och skinn från lama.

Museet låg på en hög höjd med en fantastisk utsikt.

Det är fantastiskt att man får ström överhuvudtaget när det såg ut så med ledningarna!

Vi var också på en marknad där man verkligen sålde allt möjligt. Det är då fattigt så ofta måste människorna ha två jobb, kanske arbetar dem på sjukhus på dagen och säljer varor ( som någon har hämtat från Chile) på eftermiddagen.

Kvällen avslutas med restaurangbesök och tidig säng. Jag tror att vi låg redan kl 20.00. Men då hade vi varit mer eller mindre i farten i 46 timmar.
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.